woensdag 16 januari 2008

Brommerverzekering

BrommerverzekeringDe goedkoopste brommerverzekering

Natuurlijk wil je jouw brommer of scooter goed verzekeren. Daarbij is de verzekering voor je brommer verplicht. De minimale verzekering voor je brommer is een WA verzekering. Dit is een van de mogelijke vormen waar je uit kunt kiezen. De tweede verzekeringsoptie die je kunt kiezen voor je brommer is Wettelijke Aansprakelijkheid + Casco.

Waar moet u op letten?


Let op! Wanneer er meerdere personen van de bromfiets gebruik maken, moet u de brommer verzekering aanvragen voor de leeftijd van de jongste bestuurder. Hoe hoger de leeftijd van de bestuurder, hoe voordeliger de verzekering kan zijn. Hierdoor denken veel mensen een goedkope brommer verzekering te kunnen afsluiten, echter vergoed de verzekering niets als de brommer wordt bestuurd door een persoon jonger dan de verzekeraar.

Bromfietsverzekering

Er zijn een aantal punten aan een brommerverzekering waarop u goed moet letten. Daarom de volgende tips:

  • Vergelijk de premies van de verschillende maatschappijen

  • Lees de voorwaarden van de verzekering goed door.

  • Bepaal voor uzelf of aanvullende dekking noodzakelijk is.

  • Een kentekenplaatje is verplicht, regel dus dat u deze erbij krijgt of apart koopt.  • Er zijn verschillende manieren om de goedkoopste brommerverzekering te vinden. Wij hebben de goedkoopste voor u gezocht.

    De goedkoopste brommerverzekering.

    Het is lastig om online de goedkoopste brommerverzekering te vinden. Wijzelf hebben onze verzekering afgesloten bij Verzekeruzelf.nl. Hier vindt u een brommerverzekering op maat gemaakt voor u.